Myymälä

Kivijalkamyymälämme palvelee arkisin klo 11-18 Tampereen Tammelassa osoitteessa Itsenäisyydenkatu 12-14. Sijaitsemme usean Nysse-linjan sekä ratikkareitin varrella. Pyöritämme myymäläämme samoin kuin koko yritystämme – kahden käsityöläisen sydämillä, kaksin yrittäjinä.


Autamme sinua mielellämme löytämään valikoimastamme oikeat tuotteet kenkien, laukkujen, nahka-asujen, nahka-asusteiden ja muun hoitoon ja huoltoon. Samalla saat vinkit tuotteiden oikeaan käyttöön, jotta kenkien, laukkkujen ja muiden sinulle tärkeiden tuotteiden hoito sujuisi kotonakin sujuvasti.

Valikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet nahan hoitoon. Lisäksi myymälästämme hankit lepolestit, varsilestit, kenkäharjat, kalossit, nahkamaalit, pohjalliset ja paljon muuta. Meiltä löydät myös hyvän valikoiman kengännauhoja.

Collonil-tuoteperheestä löytyvät hoitoaineet ja tuotteet kenkien puhdistukseen, kenkien hoitoon, huoltoon, kiillotukseen ja suojaukseen.
Collonil-tuotteilla hoidat kotona tai tien päällä nahkakengät, mokkakengät, tennarit – autamme löytämään valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi oikeat tuotteet ja opastamme tarvittaessa niiden käytössä.

Tuotteet saatavilla myös verkkokaupassamme.

COLLONIL 1909 –  FINEST LEATHER CARE
COLLONIL CARBON LAB – SNEAKER CARE
COLLONIL ORGANIC – NATURAL CARE