Tietoa meistä

Osaavat kädet, rento luovuus!

Me täällä Mansen Suutarilla kannustamme arvojemme mukaisesti pidentämään rakkaiden tuotteidesi käyttöikää. Suutarin kosketus antaa tuotteillesi uuden elämän ja auttaa säilyttämään niiden arvon pidempään.

⁣Työmme on osa kiertotaloutta – tuotteiden korjauspalvelu on vaihtoehto uuden tuotteen ostamiselle. Kestävä arki, vastuullisuus ja ekologisuus yhdessä rakkaan tuotteen korjaamisen, huoltamisen ja hoivaamisen kanssa muodostavat arvojemme peruspilarit.

Olemme erikoistuneet sekä uusien että jo käyttökertoja kokeneiden nahkatuotteiden korjaus- ja muutostöihin. Käsiemme kautta on vuodesta 2007 lähtien kulkenut tuhansia tuotteita, joita on purettu, korjattu, muokattu ja koottu palapelin lailla uudelleen.
Kaiken takana on kahden käsityöläisen osaaminen ja ammattitaito, asiakaspalvelu – ja sydän. ⁣♥️

Tuija

Nahkavarasto on paikka, joka saa Tuijan silmät kiilumaan. Tuijan vahvinta osaamista ovat suuret muokkausprojektit.

Suutarimestari Tuijan osaavissa käsissä muokkaantuvat kunkin asiakkaan mukaisiksi mp-asut ja Louis Vuitton-laukun nahkaosat – muutamia mainitaksemme.

Tämän ompelupuolen velhon tärkein työkone on suutareiden erikoisompelukone, silinteri.

Auli

Auli on kenkien pohjituspuolen mestarivelho ja täysin hurahtanut nahan viimeistelyyn ja kiillotukseen.

Aulin ammattitaitoisissa käsissä kengän pohjien rakentelu on kuin suuri palapeli – johon saa itse valmistaa oikean kokoiset ja näköiset palapelin palat.

Suutarimestari Aulin tärkein työkone on mittatilauksena tehty vihreä putsi eli hiomakone.