CARBON STARTER KIT – SETTI

20,00

Collonil Carbon-sarja on kehitetty erityisesti tennareita varten. Tuotesarja on suunniteltu toimimaan erityisesti nahasta ja tekstiilistä valmistettujen kenkien kanssa. Tuotesarjasta löytyy pohjan huoltoon omat aineet, joilla säilyttää tennareiden syvin olemus, valkoinen pohja.

Carbon-sarjan aloituspakkaus sisältää: 50 ml Cleaning Foam – puhdistusvaahdon sekä ja 50 ml Protecting spray – suojasuihkeen. Puhdistusharja ja puhdistushansikas ovat setin työvälineet.

PUHDISTUS: puhdista tuote kevyesti irtoliasta HARJAN avulla, ennen puhdistusvaahdon käyttöä.
Pidä CLEANING FOAM pystysuorassa ruiskusuutin alaspäin. Suihkuta vaahtoa noin 1 cm: n päässä sienestä tai harjasta. Puhdistussieni sopii hyvin välineeksi pintanahalle, harjalla puhdistaminen sopii hyvin mokalle ja tekstiilille.

Levitä vaahto tasaisesti kenkään pyöreällä puhdistusliikkeellä. Poista lika ja vaahto puhtaalla ja kevyesti kostutetulla PUHDISTUSKÄSINEELLÄ. Anna kuivua ja pörhennä mokka nahka tarvittaessa.
SUOJAUS: PROTECTION SPRAY, levitä suihke n. 30 cm ääreltä puhdistetun materiaalin pinnasta. Anna kuivua ja toista parhaimman tuloksen saavuttaaksesi.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,