COLLONIL CARBON MIDSOLE KIT

20,00

Collonil Carbon sarja on kehitetty erityisesti tennareita varten. Tuotesarja on suunniteltu toimimaan erityisesti nahasta ja tekstiilistä valmistettujen kenkien kanssa. Tuotesarjasta löytyy pohjan huoltoon omat aineet, joilla säilyttää tennareiden syvin olemus –  valkoinen pohja.

CARBON LAB -sarjan tennaripohjapaketti on suunniteltu erityisesti tennareiden pohjien puhdistamiseen ja suojaamiseen. Setti sisältää MIDSOLE CLEANER -puhdistusaineen sekä MIDSOLE SEALER – suoja-aineen lian estämiseksi ja pohjan reunojen tiivistämiseksi.

MIDSOLE CLEANER – levitä puhdistusainetta kankaalle tai harjalle. Levitä varovasti tennarin pohjaan ja poista lika puhdistusliikkeillä. Poista jäännös puhtaalla liinalla. Toista toimenpidettä, kunnes olet saanut haluamasi valkoisen tuloksen.

MIDSOLE SEALER on tennarin pohjan suojausaine. Suoja-aine estää likaa tarttumasta ja pitää pohjan pidempään valkoisena. Suoja-aine helpottaa pohjien puhdistusta.
Levitä Sealer pohjan reunoihin pakkauksen sienipäällä, hiero ja anna kuivua. Pohjanreunat on nyt suojattu! Tärkeää: Älä koske kengän muihin materiaaleihin! Pese pesusieni käytön jälkeen ja sulje tuote huolellisesti.