Laukut

Mansen Suutari korjaa, muokkaa ja huoltaa osaavin käsin rakkaat laukkusi. Huollettu ja hoivattu laukku on ryhdikäs ja hoitotoimenpiteiden jälkeen kuin uusi. Laadukkaat materiaalit ja suutarin kädenjälki takaavat laukun kestävän käyttöä paremmin.

Korjaus- ja muutostyöt suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on toivottu. Kunnioitamme tuotteen alkuperäistä ulkonäköä ja värimaailmaa. Halutessasi laukkuusi jotain ihan uutta ilmettä, toteutamme muutokset laukkuusi sopivilla, laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Korjaamme, uudistamme, entisöimme ja huollamme myös reput ja salkut. Oikein huoltamalla laukku kestää paremmin kulutusta ja käyttöä. Laadukkaasta aarteesta kannattaa pitää huolta läpi vuosien.


Emme ole valtuutettu merkkihuolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia materiaaleja, jotka ovat läpäisseet Mansen suutarin laatuvaatimukset.

Louis Vuitton

Kun Louis Vuitton -laukkusi kaipaa korjausta tai huoltoa, toteutamme pienet ja suuret korjaustyöt laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Kunnioitamme työssämme sekä tuotteen alkuperäistä ulkonäköä että sinun toiveitasi. Meillä onnistuu myös halutessasi isompi tai pienempi muodonmuutos Louis Vuitton-laukullesi. Asiakkaan toivomuksesta olemme vaihtaneet esimerkiksi vuorin tai olkahihnat eri värisiksi.

Alla näet saatavilla olevat värivaihtoehdot nahkaosiin.

Osaavien käsiemme kautta kulkee useita Louis Vuitton-laukkuja vuodessa. Arvojemme mukaisesti olemme pelastaneet useampia Louis Vuitton-laukkuja korjaustyöllämme ja luoneet niille uuden elämän. Alla olevat kuvat ja videot näyttävät muutamia esimerkkejä, miten Mansen Suutarissa Louis Vuitton-laukkujen korjaukset, huollot ja hoidot on toteutettu. Voit lähettää Louis Vuitton-laukkusi meille korjausta, huoltoa ja hoitoa varten mistä päin Suomea tahansa.

Mitä nahkaosia voi Louis Vuittoniin vaihtaa?
Katso video!
Kymmeniä vuosia vanhan Vuittonin ehostus!
Mitä laukulle tehtiin? Katso video!

Lisää videoita löydät YouTube-kanavaltamme!