Collonil Organic – Koko hoitotuotesetti – Gift Box

30,00

Collonil Organic -sarja perustuu ekologisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Sarjaan kuuluu puhdistava Bamboo Lotion, nahkaa kosteuttava Organic Cream sekä kosteussuoja Protect & Care. Tuotteet on valmistettu 90% luonnonmateriaaleista ja pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä pumppupulloja.

PUHDISTUS

Bamboo Lotion on organic sarjan ykköstuote. Bamboo Lotion poistaa lian ja samalla kosteuttaa nahkaa. Bamboo Lotionin taika tulee nimensä mukaisesti bambuu uutteesta, joka sitoo nahkaan hyvin kosteutta ja ehkäisee sen kuivumista.
Bamboo lotion soveltuu pintanahalle, mokalle, nupukille sekä tekstiilimateriaaleille.

HOITO

Organic Cream on ensimmäinen vegaaninen kenkävoide maailmassa! Korkealaatuiset ainesosat, kuten karnaubavaha ja macadamiaöljy, ravitsevat ja hemmottelevat nahkaa. Organic Creamin öljy hoitaa ja karnauba vahalla saadaan nahkaan luonnollista kiiltoa.

SUOJAUS

Protect&Care on erittäin tehokas kosteussuoja, joka tarjoaa pitkäaikaisen suojan likaa ja kosteutta vastaan. Protect&Care lisäksi hoitaa materiaalia aidolla oliiviöljyllä. Välttämällä ponneaineita Protect&Care -tuotetta voidaan käyttää turvallisesti myös suljetuissa tiloissa.

PUHDISTUS/ KIILLOTUSLIINA
Liinan avulla sinun on helppo levittää aine nahkaan ja / tai kiillottaa nahka viimeistelyssä. Liina on pestävissä, jolloin liinasta on iloa sinulle useina hoitokertoina.

Katso hoito-ohje:

Lisätiedot

Paino 0,78 kg (kilogramma)
Mitat 29 × 23 × 6 cm (senttimetri)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *