COLLONIL CARBON TRAVEL KIT – AEROSOLI VAPAA HOITOTUOTESETTI

30,00

Collonil Carbon-sarja on kehitetty erityisesti tennareita varten. Tuotesarja on suunniteltu toimimaan erityisesti nahasta ja tekstiilistä valmistettujen kenkien kanssa. Tuotesarjasta löytyy pohjan huoltoon omat aineet, joilla säilyttää tennareiden syvin olemus, valkoinen pohja.

CARBON LAB -TRAVEL AE FREE
Hoitotuotesetti on suunniteltu erityisesti lentokonematkustusta varten. Pakkauksen aineet eivät sisällä mitään aerosoleja ja purkkien koko on 100ml. Paketin voi kuljettaa käsimatkatavaroissa.
Setti sisältää kaiken kenkien huoltoon. Puhdistukseen CLEANING SOLUTION, hoitoon SNEAKER CARE ja suojaukseen PROTECTING SPRAY. Työvälineenä pakkauksessa on puhdistusliina, jonka voi pestä käytön jälkeen ja uudelleen käyttää.

SNEAKER PROTECTION AE FREE
Kosteussuoja, joka on suunniteltu erityisesti nahka/tekstiili- yhdistelmä kengille. Suihke kosteuttaa ja ravitsee kengän nahkaosat ja suojaa tekstiilit. Tuote ei sisällä liuottimia.
Ravista pulloa ja suihkuta ainetta n. 20cm päästä tuotteeseen ja levitä kankaalla kevyesti, varmistaen että aine on levinnyt tasaisesti. Anna tuotteen kuivua rauhassa, kunnes pinta on kuiva. Elastinen suojakalvo muodostuu tuotteeseen 12h päästä aineen levityksestä. Pörhennä mokkaosat kuivumisen jälkeen ja kiillota sileät nahat tarvittaessa. Kenkien hoidossa ja huollossa ajankäytöstä ei kannata tinkiä.

CLEANING SOLUTION AE FREE – Ennen levittämistä, testaa osa puhdistettavasta materiaalista näkymättömään kohtaan värinkestävyyden suhteen. Laita puhdistusainetta kankaalle, harjalle tai sienelle ja puhdista kenkä. Toista puhdistuskertoja, niin kauan kunnes kaikki lika on saatu poistettua. Pyyhi puhdistuksen jälkeen kostealla liinalla ja anna kuivua.

SNEAKER CARE AE FREE – materiaalin hoitoon ja värien raikastamiseen. Suihkuta ainetta n. 20cm päästä tuotteeseen ja levitä heti kankaalla aine tasaisesti joka kohtaan. Anna kuivua vähintään 24h. Liuotinvapaiden hoitoaineiden kuivumisajat ovat pitkiä, mutta niillä varmistetaan hoitoaineiden optimaalinen toimiminen.

PUHDISTUSLIINA – Työkaluna tuotteiden levittämiseen